Μάριος Σαλμάς: Η υπόθεση των αρθροσκοπήσεων τέθηκε στο αρχείο από τους εισαγγελείς της Διαφθοράς

Από τον προηγούμενο Φεβρουάριο οι εισαγγελείς της Διαφθοράς έχουν θέσει την υπόθεση που αφορούσε την τιμολόγηση των αρθροσκοπήσεων στο αρχείο, έκανε γνωστό από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς τονίζοντας πως αποδείχθηκε η σκευωρία σε βάρος του.

Ανέφερε πως τον Μάρτιο του 2019 όταν είχε ζητήσει να αρθεί η ασυλία του για αυτή την υπόθεση είχε μιλήσει για μια σκευωρία σε βάρος του.

Καταλόγισε στον Παύλο Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τον στοχοποίησαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η δίωξή του έγινε με «μεθοδευμένα πορίσματα από την ΥΠΕΔΥΦΚΑ, όπου προΐσταντο ένας σκληρός Συριζαίος, ο Σπυρίδης, όπου με την καθοδήγηση του κ. Πολάκη και ενός εγκάθετου αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, παρέσυραν τους εισαγγελείς διαφθοράς να ζητήσουν πέρυσι, τρεις μήνες πριν τις εκλογές, την άρση της ασυλίας μου για δήθεν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε απιστία για ζημία του δημοσίου 550.000 ευρώ».

Με αυτή την κατηγορία στην πλάτη, είπε ο κ. Σαλμάς «πήγα στις εκλογές. Όμως επειδή οι υποθέσεις που ανοίγουν στην Βουλή κλείνουν και στην Βουλή σήμερα σας ανακοινώνω ότι η υπόθεση αυτή τέθηκε στο αρχείο τον περασμένο Φεβρουάριο από τους εισαγγελείς διαφθοράς και την κ. Τουλουπάκη που ο κ. Πολάκης δεν αμφισβητεί και αντιθέτως επαινεί αφού δεν ανευρέθη τελικά ούτε ένα ευρώ ζημία. Άρα εφόσον έχει εκφραστεί η εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ στην κ. Τουλουπάκη και δεν έχω αντίρρηση σε αυτό, αυτόματα καταδεικνύεται η συκοφαντία την οποία οργανωμένα υπέστη, με μία σκευωρία που είχε την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ».

Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι «5 μήνες κανείς δημοσιογράφος και κανένα μέσο δεν έγραψε ούτε μία λέξη για την αρχειοθέτηση αυτής της υπόθεσης. Ούτε μία λέξη. Ενώ είχε χυθεί άπλετο μελάνι τότε. Μέχρι και η Συριζαική ΕΡΤ σε πάμπολλα δελτία ειδήσεων είχε αναφερθεί σε δήθεν ζημία 850.000 ευρώ που προκάλεσε ο Σαλμάς με τις αρθροσκοπήσεις» και υπογράμμισε «ενώ θα έπρεπε να ζητώ τιμωρία ζητώ να σοβαρευτείτε. Γιατί είστε η αξιωματική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία πληγώνεται όταν δεν υπηρετείται σωστά. Και εδώ είμαστε για να μην λειτουργούμε με το θυμικό μας, αλλά να επιδεικνύουμε ωριμότητα.

Δεν ξέρω αν ο κ. Παπαγγελόπουλος έδινε οδηγίες στους εισαγγελείς να μας στοχοποιήσουν ή να μας ταλαιπωρήσουν. Αν όμως το έκανε θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί προκάλεσε άθελά του μια μοναδική εμπειρία που προσωπικά με δυνάμωσε, είδα τις αντοχές μου, κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να μην έχεις τίποτα να φοβηθείς αν οι πράξεις σου είναι όλες σε όφελος του δημοσίου και των πολιτών.

Να τον ευχαριστήσω γιατί πλέον μετά από τόσο εξονυχιστικό έλεγχο που υπεστήκαμε είμαστε έντιμοι και με εισαγγελική σφραγίδα και θα το μάθουν και αυτοί που τόσο πολύ για τόσο μεγάλο διάστημα μας πιστεύουν και μας στηρίζουν, τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω με αυτήν την αφορμή, όπως επίσης και τον Πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μας περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη καθ’ όλο το διάστημα της πολιτικής μας δίωξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο αποστασιοποιήθηκε η κυβέρνηση από την προανακριτική διαδικασία στη Βουλή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *