Η προγραμματισμένη κεντρική συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου 2025 στο Θέρμο, με τον γνωστό καλλιτέχνη Νίκο Μακρόπουλο, ματαιώνεται, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμος Θέρμου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ματαίωση οφείλεται στην αδυναμία υπογραφής της σχετικής σύμβασης, βάσει της εγκεκριμένης οικονομικής προσφοράς από την εταιρεία διοργάνωσης.
Όπως επισημαίνεται, την τελευταία στιγμή υπήρξε απαίτηση για επιπλέον καταβολή χρηματικού ποσού, πέραν των αρχικά συμφωνηθέντων, γεγονός που οδήγησε σε αδιέξοδο.
Η ευθύνη για την εξέλιξη αυτή αποδίδεται αποκλειστικά στην εταιρεία και στον εκπρόσωπο του καλλιτέχνη.
Ο Δήμος Θέρμου τονίζει πως τα χρήματα των δημοτών διαχειρίζονται πάντα με σεβασμό, πλήρη διαφάνεια και φειδώ, απορρίπτοντας κάθε τακτική που παραβιάζει συμφωνηθέντες όρους, ανεξαρτήτως προέλευσης.
Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι οι δημότες και επισκέπτες θα ενημερωθούν σύντομα για το νέο καλλιτεχνικό σχήμα που θα αντικαταστήσει τη ματαιωθείσα εκδήλωση.
[Σύνταξη – επιμέλεια: Βασίλης Πανόπουλος]
- Κάνε like στη σελίδα neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Εφημερίδα Δυτικής Ελλάδας
Χαραλαμπίδη 6, Αγρίνιο
Τηλ. 2641023138
Fax 2641023148
Email: info@neaait.gr


