Μαθητής χαρίζει στον Δήμαρχο Μεσολογγίου πίνακες ζωγραφικής

Τον Μάιο του 2018  βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας για μαθητές της 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού, ο 5χρονος μαθητής του 4ου Νηπιαγωγείου της Ι.Π. Μεσολογγίου Κερασιώτης Σεραφείμ του Φωτίου και της Αγγελικής.

Η βράβευση του 5χρονου μαθητή του Μεσολογγίου  προκάλεσε αίσθηση και θαυμασμό όχι μόνο στο Μεσολόγγι αλλά και στην υπόλοιπη χώρα και ένα κίνητρο προς τους μαθητές κάθε ηλικίας για μάθηση και πρόοδο.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος μίλησε τότε δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τον 5χρονο μαθητή με επιστολή του προς τους γονείς του μαθητή.

Σήμερα όπως τονίζουν οι παππούδες του στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας (Κερασιώτης Σεραφείμ -Καρακούσης Βασίλης) και οι γιαγιάδες (Κερασιώτη Αγγελική – Καρακούση Μαίρη) “ο μικρός μαθητής του 4ου Νηπιαγωγείου Κερασιώτης Σεραφείμ, θέλει να προσφέρει δυο πίνακες ζωγραφικής που ζωγράφισε ο ίδιος με θέμα το ηλιακό μας σύστημα, στον αγαπητό του δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο με πολύ αγάπη”.

Έπαινος σε 5χρονο μαθητή νηπιαγωγείου

Να υπενθυμίσουμε ότι ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο έπαινος που απονεμήθηκε στον 5χρονο μαθητή του 4ου Νηπιαγωγείου της Ι.Π Μεσολογγίου Κερασιώτη Σεραφείμ του Φωτίου, ο οποίος συμμετείχε κατ΄ εξαίρεση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό των μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου λόγω της υπερβολικής αγάπης του για το Διάστημα και τα ουράνια σώματα.

Η ενασχόληση του παιδιού με τους πλανήτες, το ηλιακό σύστημα, τους γαλαξίες και γενικότερα για το σύμπαν, είναι μέσα από τα κάθε λογής σχετικά βιβλία και παιγνίδια που κυκλοφορούν. Τα παραμύθια που του αρέσουν και τα ακούει από τους γονείς του, τους παππούδες και τις γιαγιάδες του είναι σχετικά με το διάστημα, οι αμέτρητες ζωγραφιές που μπορούν να εκτεθούν σε εκθέσεις ζωγραφικής είναι σχετικές με το διάστημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *