Με αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Η φετινή σχολική χρονιά στην Πρώιμη Θεραπευτική και Εκπαιδευτική Παρέμβαση αλλά και στα θεραπευτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ξεκίνησε με αισιοδοξία και προσμονή για τα Γενναία Παιδιά!

Οι εγγραφές άρχισαν και οι άδειες αίθουσες γέμισαν με ξεκούραστα, χαρούμενα προσωπάκια, γεμάτα όρεξη για μάθηση και παιχνίδι!

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με σεβασμό προς την υγεία των παιδιών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Το Κέντρο απολυμάνθηκε κι εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα μέσα, όπως αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ιατρικές στολές, συσκευές απολύμανσης και αποστείρωσης κλπ.

“Χάρη σε εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια με αμείωτη αγάπη, έτσι και φέτος με τη βοήθειά σας καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας. Παρ’ όλα αυτά οι ποσότητες σε υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, μάσκες, ασπίδες προσώπου, ρόμπες μιας χρήσης, γάντια κ.ά.) για κάθε μήνα λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ, δεν είναι μόνο μεγάλες, αλλά και εξαιρετικά δαπανηρές “αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ και συνεχίζει:

“Προκειμένου να καταφέρουμε μακροπρόθεσμα να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες που έχουν επικρατήσει, βρισκόμαστε καθημερινά σε μία διαρκή αναζήτηση προσφορών είτε σε υγειονομικό υλικό, είτε σε χρηματικές δωρεές. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες της μεγάλης οικογένειας της ΕΛΕΠΑΠ σε είδη προστασίας από τον Covid-19.

Ευχόμαστε αυτή η σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και με ασφάλεια πρωτίστως, γεμάτη από τα ξέγνοιαστα χαμόγελα των μικρών μας φίλων και με εσάς πάντα συνοδοιπόρους των Γενναίων μας Παιδιών!

 Τηλ.επικοινωνίας: 2641055035

Mail: info_agr@elepap.gr”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *