Με χαμόγελα κάτω από τις μάσκες η πρώτη μέρα στα σχολεία -Σε τρεις αγιασμούς ο δήμαρχος Αγρινίου

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές

Οι μαθητές  επέστρεψαν σήμερα στις τάξεις για τη νέα σχολική χρονιά με μάσκες αλλά και με τήρηση των μέτρων προστασίας.

Στο 11º αλλά και στο 17º δημοτικό σχολείο οι μαθητές παρακολούθησαν τον αγιασμό μέσα στις αίθουσες ενώ οι γονείς συμμετείχαν στην τελετή αγιασμού παραμένοντας έξω από τη σχολική εγκατάσταση ενώ μέσα βρίσκονταν μόνο οι εκπαιδευτικοί και ένα μικρός αριθμός παιδιών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  παρέστη στην τελετή  αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1o Λύκειο Αγρινίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε  καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες: «Σήμερα είναι μια χαρούμενη  ημέρα για τα παιδιά μας γιατί επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο.  Επιστρέφουμε με ασφάλεια, με προσοχή και σύνεση. Όταν τα σχολεία είναι ανοικτά τότε μπορούμε να συνεχίσουμε ασφαλείς τη ζωή μας. Προστατεύουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε το πολύτιμο αγαθό της εκπαίδευσης. Θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και πάνω απ’ όλα υγεία».

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας  Καλαντζής,  ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Σαρδέλης, ο  Σύμβουλος Εκπαίδευσης Κ. Νάκος.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε  καλή χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το 2ο Λύκειο Αγρινίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *