Με επιτυχία διεξήχθησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα του Πυγμαχικού συλλόγου Αγρινίου

 Μεταξύ 8 – 11 Οκτωβρίου ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησε στην πόλη του Αγρινίου τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων & Under 22 Ανδρών – Γυναικών. Συνδιοργανωτές και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Τα πρωταθλήματα διεξήχθησαν τηρώντας αυστηρά τόσο τα κριτήρια των υγειονομικών πρωτοκόλλων της χώρας όσο και τις προαιρετικές συστάσεις, με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και ασφαλείας τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών της πόλης μας. Αποδείξαμε ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο λόγω του COVID-19 ότι πειθαρχημένοι και σεβόμενοι τις υγειονομικές διατάξεις μπορούν να διοργανωθούν αθλητικά γεγονότα με ασφάλεια.

“Ευχόμαστε στην επόμενη διοργάνωση να έχουμε κοντά μας και τους λάτρεις της πυγμαχίας” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο πυγμαχικός σύλλογος Αγρινίου και συνεχίζει: ” Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα τον περιφερειάρχη Φαρμάκη Νεκτάριο, τους αντιπεριφερειάρχες Δημητρογιάννη Λάμπρο και Κοροβέση Νικόλαο, τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης, τους χορηγούς μας και τους ελάχιστους κακοπροαίρετους που φρόντισαν χωρίς να το θέλουν να αναδείξουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Τέλος να συγχαρούμε τους μεταλιούχους αθλητές μας, Μπιτχάβα Παναγίωτη 63kg under 22, Ναστούλη Αθανάσιο 81kg Νέων και Ράπτη Κων/νο 91kg Νέων, για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις που έφεραν στον Σύλλογο μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *