Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕκκλησίαΜε τον μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκε η Χριστίνα Σταρακά

Με τον μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκε η Χριστίνα Σταρακά

Τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Ι.Π. Μεσολογγίου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί σήμερα η  υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, Χριστίνα Σταρακά, όπου και είχε συνάντηση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμά.

Ο σεβασμιότατος εξήρε την συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές, σε κοινωνικά θέματα, ειδικά σε ότι αφορά το φιλανθρωπικό και προνοιακό έργο της Μητρόπολης και την στενή συνεργασία της, με την Περιφερειακή Ενότητα του νομού. Επίσης της ευχήθηκε καλή επιρυχία στη νέα της προσπάθεια.

 «Θεώρησα σημαντική την επίσκεψη μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, αφού αποτελεί σημείο αναφοράς για μένα. Η ποιμαντορική και εκκλησιαστική του ακτινοβολία είναι πασίγνωστη σε ολόκληρή τη χώρα όπως επίσης και η προσφορά του, σε κοινωνικό επίπεδο, στην άμβλυνση της φτώχιας και της ανισότητας. Η συνεργασία μας ήταν και παραμένει εξαιρετική και πιστεύω ότι και στο μέλλον η σχέση αυτή θα ενδυναμωθεί, εξάλλου η σχέση Εκκλησίας & Αυτοδιοίκησης είναι εξαιρετικά σημαντική και ταυτόχρονα υπάρχουν πεδία, όπως είναι για παράδειγμα ο θρησκευτικός τουρισμός, όπου μπορούμε να πετύχουμε πολλά» είπε χαρακτηριστικά η   υποψήφια Δήμαρχος Χρ. Σταρακά.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ