Μεσολόγγι: Φωταγωγήθηκε το 21 μέτρων χριστουγεννιάτικο δένδρο -Συμβολίζει την έλευση της νέας χρονιάς

Στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας αλλά και υπομονής απέναντι σε μια δύσκολη καθημερινότητα, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου φωταγώγησε την Τετάρτη το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε μια συμβολική εκδήλωση, που συνόδευαν ο αρχιμουσικός και ελάχιστα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής «Χρήστος Καψάλης».

Ο Κώστας Λύρος απευθύνοντας το μήνυμά του στους δημότες ανέφερε πως ο σχεδιασμός αλλά και η επιθυμία για τα φετινά Χριστούγεννα απέχει πολύ από μια πλατεία γεμάτη με κόσμο και κυρίως χαρούμενα πρόσωπα παιδιών. Ωστόσο προέχει η ανάγκη της υγειονομικής ασφάλειας, οπότε η φωταγώγηση  προσαρμόσθηκε σ’ αυτή.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τόσο το προσωπικό του Δήμου, συνεργάτες και αντιδημάρχους που ασχολήθηκαν ακούραστα και με μεράκι για το στολισμό, όσο και την εμπνευστή και δημιουργό του έργου κυρία Μαρία Κοττά και τον συνεργάτη κ. Χουλιάρα ο οποίος επιμελήθηκε την κατασκευή  του.

«Χρόνια Πολλά, αγάπη και ευτυχία στις οικογένειες όλων μας και πάνω απ’ όλα υγεία για όλους» ευχήθηκε ο Δήμαρχος, εκφράζοντας την αισιοδοξία το 2021 να δοθεί η δυνατότητα μιας «μεγάλης αγκαλιάς» σε όλο τον κόσμο.

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

  • Αποτελεί και φέτος μια πρωτότυπη σύνθεση, αξιοποιώντας και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε λεπτομέρειες και σημεία του αρχικού προτύπου.
  • Στολίζεται από 5.000 αλεξανδρινά τα οποία σε συνδυασμό με τον φωτισμό δίνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.
  • Το ύψος του δε ανέρχεται στα 21 μέτρα, παραπέμποντας με το συμβολισμό αυτό στην έλευση μιας χρονιάς ξεχωριστής κι εμβληματικής για την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *