Μεσολόγγι: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για πρόκληση πλημμύρας κατέθεσε η Όλγα Δασκαλή

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για πρόκληση πλημμύρας εντός της πόλης του Μεσολογγίου κατέθεσε στην Εισαγγελία η Όλγα Δασκαλή, Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού “Για την Κοινότητα Μεσολογγίου”.

“Αυτό που έζησε το Μεσολόγγι είναι πόνος, οργή, μια ανοιχτή πληγή! Τα νοικοκυριά που καταστράφηκαν δεν αντικαθίστανται. Η ψυχική ταλαιπωρία, η σωματική κόπωση και η απώλεια περιουσιών μιας ζωής δεν κοστολογούνται. Από τύχη δεν είχαμε θύματα” αναφέρει χαρακτηριστικά η κα. Δασκαλή.

Αναλυτικά η δήλωση της: 

“Είναι η δεύτερη φορά στη θητεία μου, που οι καταστάσεις με φέρνουν στην Εισαγγελία να καταθέσω μήνυση. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για πρόκληση πλημμύρας εντός της πόλης του Μεσολογγίου.

Αυτό που έζησε το Μεσολόγγι είναι πόνος, οργή, μια ανοιχτή πληγή! Τα νοικοκυριά που καταστράφηκαν δεν αντικαθίστανται. Η ψυχική ταλαιπωρία, η σωματική κόπωση και η απώλεια περιουσιών μιας ζωής δεν κοστολογούνται. Από τύχη δεν είχαμε θύματα.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές βρισκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας! Συμπαραστεκόμαστε με κάθε μέσο.

Δεν ξεχνάμε όμως ότι αυτό που συμβαίνει είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων παρεμβάσεων και παραλείψεων. Η πόλη ζητά χρόνια τώρα υδραυλική και υδρολογική μελέτη! Ζητά αντιπλημμυρική μέριμνα! Αυτοί που αποφασίζουν όμως, αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Διαχειρίζονται προϋπολογισμούς χωρίς να ιεραρχούν ανάγκες και περιμένουν από το κεντρικό κράτος να μας σώσει.
Κανένας δεν θα μας βοηθήσει αν εμείς δεν βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε τις υποδομές που χρειαζόμαστε.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *