Μεσολόγγι: Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς με δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος  και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου επισκέφθηκαν τις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς».

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού με σκοπό την  ενημέρωση σε θέματα πρόληψης καρδιολογικών παθήσεων.

“Στο πλαίσιο αυτό εκφράζονται ευχαριστίες στην Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» για την υποδοχή και τη συνεργασία” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Παραρτήματος.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00π.μ – 16:00μ.μ.

Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο) & Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *