Θλίψη έχει σκορπίσει στο Μεσολόγγι η είδηση για τον τραγικό θάνατο της 42χρονης νοσηλεύτριας, Μαρίας Μπάθα. Η άτυχη κοπέλα που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί, εργαζόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κακό έγινε όταν η 42χρονη επέστρεφε στο σπίτι της στο Μεσολόγγι μετά τη λήξη της βάρδιας της. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη νοσηλεύτρια και ένα αγροτικό αυτοκίνητο.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας. Από τη σύγκρουση των οχημάτων έχασε τη ζωή της η οδηγός του αυτοκινήτου και παράλληλα τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες του αγροτικού οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο πρόεδρος του παραρτήματος των νοσηλευτών Γιώργος Αρβανίτης με αφορμή το δυστύχημα δήλωσε ότι οι νοσηλευτές έχουν φτάσει στα όριά τους την τελευταία διετία και πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοί του στο ΠΓΝΠ έχουν συγκλονιστεί από το χαμό της 42χρονης Μαρίας.
Τέλος να σημειωθεί ότι προανάκριση για τα αιτία του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Μεσολογγίου.
Πηγή φώτο: ertnews.gr

Εφημερίδα Δυτικής Ελλάδας
Χαραλαμπίδη 6, Αγρίνιο
Τηλ. 2641023138
Fax 2641023148
Email: info@neaait.gr


