Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΜήνυμα νίκης και αλλαγής από τον Σταύρο Καμμένο

Μήνυμα νίκης και αλλαγής από τον Σταύρο Καμμένο

Με τη συγκέντρωση στο Αγρίνιο στην πλατεία Δημάδη, σήμερα το βράδυ, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, Σταύρος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα νίκης και αλλαγής στις εκλογές της Κυριακής και μεταξύ άλλων ανέφερε ” Το Αγρίνιο απόψε  μίλησε. Και όχι απλά μίλησε αλλά και κατέγραψε ποιος το βράδυ της 26ης Μαίου  θα είναι στο δεύτερο γύρο. Και όχι απλά θα είναι στο δεύτερο γύρο, αλλά θα είναι και πρώτος. Αυτοί θα είμαστε εμείς.Η παράταξή μας η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”.

Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στους στόχους του όλου εγχειρήματος τονίζοντας “Σας ευχαριστώ θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας , και είσαστε εδώ σήμερα μαζί μας, δίνοντάς μας δύναμη με την παρουσία σας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια. Μια προσπάθεια , που  στόχος της  ήταν και είναι να ξεφύγει ο Δήμος μας από το τέλμα, τη μιζέρια, την εγκατάλειψη. Να αποκτήσει επιτέλους ταυτότητα,  όραμα, προοπτική. Να γίνει φιλικός στους κατοίκους του και θελκτικός για τους επισκέπτες του. Ένας Δήμος που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα  θα στηρίζεται στους  άξιους, ικανούς, καταρτισμένους, εργατικούς και δημιουργικούς πολίτες του.”

“Ήμασταν οι μόνοι που τολμήσαμε και πραγματοποιήσαμε  ανοιχτές συγκεντρώσεις στις Παπαδάτες, τη Λεπενού, το Καινούργιο.Ήμασταν  οι μόνοι που παρουσιάσαμε  ενώπιόν σας διεξοδικά την πρότασή μας για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Για τη γεωργία-κτηνοτροφία, Για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Για τη λίμνη Τριχωνίδα” είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Καμμένος .

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξαπέλυσε έντονη κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή και τον Γ. Παπαναστασίου αφού μεταξύ άλλων είπε “Με αποκλειστικά υπεύθυνη την απερχόμενη Δημοτική Αρχή , κανένα-μα κανένα- από τα βασικά και ουσιαστικά έργα τα οποία είχαν επισημανθεί και τεθεί ως στόχος  από όλες τις παρατάξεις δεν προχώρησε. Η καθημερινότητα του πολίτη πουθενά και με κανένα τρόπο δεν βελτιώθηκε. Αντίθετα η πόλη και ο Δήμος συνολικά αποτελματώθηκαν”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» που, όπως είπε,  “αποτελεί τη συνέχεια της παράταξης Μοσχολιού με επικεφαλής πια την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και με σχεδόν τους ίδιους υποψήφιους. Μια παράταξη η οποία αποδοκιμάστηκε για το έργο της, όταν εκείνη είχε την ευθύνη του Δήμου”.

Τέλος ο κ. Καμμένος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας μεταξύ άλλων “Στον αντίποδα όλων αυτών η παράταξή μας λειτούργησε πάντα με γνώμονα το όφελος του Δήμου. Επιδιώξαμε τη συνεργασία όλων εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν την πρόοδο του Δήμου. Το αποδείξαμε έμπρακτα όλη αυτή την 5ετία, ασκώντας δημιουργική αντιπολίτευση. Η δύναμή μας  πήγαζε, πηγάζει, και  θα πηγάζει από εσάς και γι’ αυτό το πρόγραμμά μας  απευθύνεται  σε εσάς τους  πολλούς. Η δική μας πολιτική βασίζεται κυρίως σε  έργα υποδομής  ωφέλιμα  για τους πολλούς  με αναπτυξιακή δυνατότητα. Θα ενσωματώσουμε στον σχεδιασμό και την δράση μας κάθε άποψη  μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες ως την καλύτερη εγγύηση για αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη  διαχείριση του δημοτικού πλούτου. Θα αξιοποιήσουμε,τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου , κάθε πηγή χρηματοδότησης,  έγκαιρα και  μελετημένα  με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των πολλών. Η ομοιόμορφη  ανάπτυξη όλων των δημοτικών διαμερισμάτων  συμβάλει σε ισχυρό δήμο”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ