Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΜπακογιάννης για Παπαναστασίου: "Ο Γιώργος για όλους εμάς στην Αυτοδιοίκηση είναι ...

Μπακογιάννης για Παπαναστασίου: “Ο Γιώργος για όλους εμάς στην Αυτοδιοίκηση είναι πρωταθλητής”

Με τη θερμή υποστήριξη των Αγρινιωτών της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η ομιλία  του Γιώργου Παπαναστασίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε μεταξύ άλλων πως “Οι δεσμεύσεις μας δεν έμειναν στα χαρτιά, δεν σκορπίστηκαν στον αέρα. Έγιναν έργα. Το Αγρίνιο έχει δίκαια κερδίσει  τη θέση του στον χάρτη της χώρας ως μια σύγχρονη πόλη. Το Αγρίνιο ξεχωρίζει για την πρόοδο και τη δυναμική του. Σήμερα, λοιπόν, εδώ, στην Αθήνα, όλοι εμείς εκφράζουμε την ίδια φωνή. Στις 8 Οκτωβρίου θα  συνεχίσουμε αυτή την πορεία προκοπής και προόδου”.

Και συνέχισε: “Τα τελευταία 4 χρόνια υλοποιήσαμε 335 έργα  για τον Δήμο Αγρινίου. Δώσαμε νέα ταυτότητα σε μεγάλες περιοχές με την ανάπλασή τους Δώσαμε ζωή σε γειτονιές  εγκαταλειμμένες και ξεχασμένες.  Είμαστε υπερήφανοι  γιατί  χτίζουμε για τις επόμενες γενιές. Ήδη έχουμε θεμελιώσει το επόμενο ΕΣΠΑ με πυλώνα τη λίμνη Τριχωνίδα και τις Δημοτικές μας Ενότητες. Η επόμενη θητεία μας ανήκει στις Δημοτικές Ενότητες”.

Παράλληλα ο Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε πως “Επί 9 χρόνια με στηρίζετε διαρκώς. Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μου. Προσπαθώ να την τιμώ. Προσπαθώ να είμαι ωφέλιμος στον τόπο μου, σε όλους τους Αγρινιώτες και τις Αγρινιώτισσες. Εργάζομαι  σκληρά. Δεν σκέφθηκα ποτέ στα δύσκολα να κρυφτώ. Συνεργάζομαι με όλη την κοινωνία. Τώρα, με αίσθημα ευθύνης, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και πάλι. Αισθάνομαι ότι είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Θέλουμε την προκοπή του τόπου μας. Θέλουμε το Αγρίνιο δυνατό. Δουλέψαμε εντατικά, αποτελεσματικά, με συνέπεια. Προχωρήσαμε με αφοσίωση στο όραμά μας και την πίστη ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο. Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας. Σήμερα, είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα. Έχουμε  την εμπειρία να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο Αγρίνιο για το μέλλον μας. Με τη στήριξη όλων των Αγρινιωτών, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε”.

Μπακογιάννης για Παπαναστασίου: “Ο Γιώργος για όλους εμάς στην Αυτοδιοίκηση είναι πρωταθλητής”

Στην προσωπικότητα του Δημάρχου Αγρινίου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης: «Έχω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για έναν  σπουδαίο άνθρωπο, έναν αυτοδιοικητικό πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.  Ο Γιώργος, για όλους εμάς στην Αυτοδιοίκηση είναι  πρωταθλητής. Πρωταθλητής του ΕΣΠΑ γιατί δεν έχει αφήσει πόρο να πέσει κάτω, αναξιοποίητο.

Κατάφερε να διπλασιάσει το ΒΑΑ, και αυτό πιστέψτε με είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι πρωταθλητής του Τεχνικού Προγράμματος, που να το πεις 200 εκατομμύρια στο Αγρίνιο. Το σπουδαίο είναι ότι τα χρήματα αυτά πιάνουν τόπο. Μιλάμε για απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.  Πρώτα απ΄όλα όμως είναι άνθρωπος. Ο Γιώργος έχει ακεραιότητα και ήθος. Αποτελεσματικός και φερέγγυος. Είναι στήριγμα για εμάς, για εσάς, για το Αγρίνιο. Γιώργο, καλή επιτυχία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης και ο πρώην Υπουργός Γιάννης Βαληνάκης.

Η εκπαιδευτικός Ντόρα Μαργάρα συντόνισε την εκδήλωση.


# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ