Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΝαυταθλητικό Σαββατοκύριακο στο Μεσολόγγι στις 10-11 Σεπτεμβρίου

Ναυταθλητικό Σαββατοκύριακο στο Μεσολόγγι στις 10-11 Σεπτεμβρίου

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου διοργανώνει  ένα μοναδικό Ναυταθλητικό Σαββατοκύριακο στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 στη Τουρλίδα Μεσολογγίου.

Πιο αναλυτικά το παραπάνω διήμερο θα πραγματοποιηθούν:

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 17.00, ο 9ος Κωπηλατικός διάπλους της Λιμνοθάλασσας (με οτιδήποτε κωπήλατο σκάφος,sup, kayak, canoe) και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 09.00 ο 8ος Κολυμβητικός διάπλους.

Τα σημεία και των δύο ναυταθλητικών εκδηλώσεων θα είναι το νησί της Τουρλίδας, το μουσείο Άλατος και ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Τουρλίδας, Αλυκών  και Νήσου Άι Σώστη.

Όσοι θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διασχίζοντας  τμήμα της λιμνοθάλασσας και της ακτογραμμής του Μεσολογγίου με τεράστιο οικολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον. Επίσης οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επισκεφτούν το νησί του Αι Σώστη με τον ομώνυμο φάρο, το μοναδικό μουσείο Άλατος,να παρατηρήσουν  την πλούσια ορνιθοπανίδα της λιμνοθάλασσας και να απολαύσουν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα .

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν και διάφορες παράλληλες δράσεις, όπως τοξοβολία, ιστιοπλοΐα για παιδιά, καγιάκ για αρχάριους κτλ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, αθλητές, ιδιώτες, μικρούς και μεγάλους.

Θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης τουριστικού καγιάκ για όσους δεν διαθέτουν και θα θέλουν να συμμετάσχουν στο κωπηλατικό διάπλου.

Πληροφορίες στο:  www.nommes.gr

Δηλώσεις συμμετοχής για το Κωπηλατικό στο  lagooncrossing@hotmail.com  και για το Κολυμβητικό  στο  atsoumpelis@gmail.com

Όλες οι δράσεις θα υποστηρίζονται από το Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ