Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΝέα εργαστήρια και εργασίες επισκευής στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου -Τι περιλαμβάνει το έργο...

Νέα εργαστήρια και εργασίες επισκευής στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου -Τι περιλαμβάνει το έργο ύψους 2,2 εκατ. ευρώ

Mε 2,2 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται η  ανακατασκευή των εργαστηρίων και των αναγκαίων επεμβάσεων στο κτιριακό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, καθώς, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση υποδομών (ενίσχυση-επισκευή) των κτηρίων πρώην μηχανουργείου (κτήριο α) και  πρώην ξυλουργείου (κτήριο β) κτηριακού συγκροτήματος ΕΠΑΛ Ναυπάκτου» που αφορά την ανακατασκευή των εργαστηρίων και των αναγκαίων επεμβάσεων στο υπόλοιπο κτίριο της σχολική μονάδας ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες ασφαλούς παραμονής των μαθητών.

Συγκεκριμένα θα κατασκευασθούν νέα εργαστήρια στα υπάρχοντα κτήρια και ειδικότερα:

– Στο Πρώην Μηχανουργείο – νέο εργαστήριο Α) Ηλεκτρολογικών Μετρήσεων Β) Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Γ) Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων Δ) Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού Ε) Γεωπονίας ΣΤ) Υδραυλικών

– Στο Πρώην Ξυλουργείο – νέο εργαστήριο Α) Δομικών Β) Εφαρμογών Γ) Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου.

Παράλληλα πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες  για την στατική ενίσχυση του φέροντος οργανισμού των κτηρίων, οικοδομικές εργασίες επισκευής-ανακαίνισης, αλλά και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ