Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝίκος Καζαντζής: "Το Αγρίνιο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής"

Νίκος Καζαντζής: “Το Αγρίνιο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής” [ΦΩΤΟ]

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα η ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου Ν. Καζαντζή στον πολυχώρο Emileon  στο Αγρίνιο, όπου παρουσιάστηκαν οι 65 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ο τόπος μας αξίζει».

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Ανδρέας Ζώης και στη συνέχεια το λόγο πήραν τα δύο παιδιά του υποψηφίου δημάρχου, τα όποια με θερμά λόγια για τον πατέρα τους, καταχειροκροτήθηκαν και συγκίνησαν τους πάντες.

Ο  Νίκος Καζαντζής τόνισε με έμφαση ότι το Αγρίνιο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής όλων των πραγμάτων και ότι δεν πρέπει να μένει απλά θεατής. Μίλησε επίσης για πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και να βελτιωθούν στον Δήμο Αγρινίου.  «Η εγκατάλειψη των δημοτικών ενοτήτων πρέπει να σταματήσει» είπε χαρακτηριστικά ενώ επιβάλλεται όπως είπε η διαφάνεια και η ενημέρωση των πολιτών για τα οικονομικά του δήμου.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Γ. Παπαναστασίου και ουσιαστικά είπε ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό μέχρι σήμερα σε σχέση με το προεκλογικό πρόγραμμα του και αυτός ήταν και ο λόγος που πήρε την απόφαση να διεκδικήσει τον δήμο Αγρινίου.

Επίσης μεταξύ άλλων ανέφερε την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυστυχώς δεν βρίσκουν λύσεις, το κυκλοφοριακό, την ανεργία, την ανακύκλωση (που όπως τόνισε θα πρέπει να λειτουργεί), την ανύπαρκτη πολιτική στο θέμα των αδέσποτων ζώων, τον τουρισμό που θα πρέπει να αναπτυχθεί, τις νέες τεχνολογίες και το γεγονός ότι σήμερα στο δήμο Αγρινίου τα Άτομα με αναπηρία δεν λαμβάνονται υπόψη και δεν υπάρχουν ράμπες στα δημόσια κτήρια.

«Καταθέτουμε μια έντιμη πρόταση για τον μέλλον του Αγρινίου, από το πιο μικρό χωριό μέχρι το κέντρο της πόλης» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και «Θα παλέψουμε με αρχές και αξίες κόντρα στην αδιαφάνεια».

Τέλος να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ρόκος, οι πρώην δήμαρχοι Μουρτζιάπης και Κατσαρής καθώς και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από το ψηφοδέλτιο του Ν.Φαρμάκη.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ