Ο Δημήτρης Σταμάτης υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου

Έκπληξη αλλά και ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε η ανακοίνωση που δημοσίευσε το MessolonghiNews και με την οποία ουσιαστικά ο πρώην Βουλευτής αλλά και Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας (το 1998 εξελέγη για πρώτη φορά Νομάρχης) ανακοίνωσε την κάθοδο του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  ως υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Δ. Σταμάτης είχε βάλει υποψηφιότητα και για το Δήμο Αγρινίου χωρίς όμως η προσπάθεια του αυτή να στεφθεί με επιτυχία.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η υποψηφιότητα του αυτή σχετίζεται με μελλοντικές συνεργασίες στο Δήμο Μεσολογγίου κάτι που μένει βέβαια να αποδειχτεί και στην πράξη.

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου, με σεβασμό στην Ιστορία και τις Παραδόσεις της Ιερής μας πόλης και με φιλοδοξία να καταστεί μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη!

Απευθύνω ενωτικό κάλεσμα για δημιουργική προσφορά σε όλους του πολίτες, με πολιτικό πολιτισμό απέναντι στους συνυποψηφίους μου.

Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου!»

Με τις παραπάνω 60 λέξεις ουσιαστικά ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία του Μεσολογγίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *