Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ Κώστας Καραγκούνης πρόεδρος της Επιτροπής για το Σωφρονιστικό Σύστημα

Ο Κώστας Καραγκούνης πρόεδρος της Επιτροπής για το Σωφρονιστικό Σύστημα

Συνεδρίασε η ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή προεδρείου, όπου ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης ορίστηκε πρόεδρος της επιτροπής.

“Η μεθοδική δουλειά που γίνεται χρόνια τώρα στην επιτροπή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει τόσο στο επίπεδο απόδοσης της δικαιοσύνης και εναρμόνισης της χώρας μας με τις κοινοτικές οδηγίες, κανονισμούς και βέλτιστες πρακτικές, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο για την επανένταξη των κρατουμένων αλλά και σε οικονομικό επίπεδο για την ανάπτυξη των τοπικών αγορών και την μείωση της ανεργίας στις περιοχές όπου θα δημιουργηθούν νέα σωφρονιστικά ιδρύματα” αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. Καραγκούνης

Kαι καταλήγει: “Διαρκής και αγαστή είναι η συνεργασία της επιτροπής με την κυβέρνηση και πολλά υπουργεία όπως τα Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.α., καθώς και με άλλους σημαντικούς πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την τιμή που μου κάνατε”.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ