Ο Μάκης Βορίδης στη φάρμα και στο τυροκομείο Ταξιαρχών Αγρινίου

Τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης  με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Στρατάκο, κατά την επίσκεψή τους στο Αγρίνιο, επισκέφτηκαν το Κτήμα Ταξιαρχών στο Ψηλογέφυρο Αγρινίου. Τους υποδέχτηκε ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και πλήθος εθελοντών από όλες τις δράσεις της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.

Μετά τη ξενάγηση στη φάρμα και στο τυροκομείο, έγινε έκθεση των προϊόντων που παράγει το Κτήμα Ταξιαρχών και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το σκοπό του εγχειρήματος της τοπικής εκκλησίας, αφού η φάρμα αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει νέους και ανέργους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, ώστε να δημιουργηθεί η τάξη των γεωργών – κτηνοτρόφων – επιχειρηματιών.

Οι κ. Βορίδης και Στρατάκος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια, συγχάρηκαν τους εθελοντές  και πρότειναν τρόπους συνεργασίας που θα βοηθήσουν την εκπαίδευση για όσους το επιθυμούν.

Τον κ. Βορίδη και τον κ. Στρατάκο συνόδευε και ο πρόεδρος της Νομαρχικής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτιος Τσόλκας, ενώ συμμετείχαν στην επίσκεψη ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Χρήστος Γκούντας, η Περιφεριακή Σύμβουλος, με τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, κ. Αμαλία Βούλγαρη και πολλοί άλλοι φίλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *