Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΟ Σπήλιος Λιβανός συνόδεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Ο Σπήλιος Λιβανός συνόδεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Ο Σπήλιος Λιβανός συνόδεψε εχθές τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στη Λευκάδα όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας τίμησαν τη Σύναξη της Παναγίας της Φανερωμένης στο ομώνυμο μοναστήρι μαζί με πλήθη προσκυνητών που συρρέουν από όλη την Ελλάδα στο νησί την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Σπήλιος Λιβανός και Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο την ημέρα αυτή όσο και κατά την πρόσφατη περιοδεία του Πρόεδρου της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός με τον κ. Λιβανό να επικεντρώνεται κυρίως στα θέματα της οικονομίας, του πρωτογενούς τομέα, των υποδομών, της υγείας και της εκπαίδευσης. Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο αντρών στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν μερικές μέρες όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου και της κτηνοτροφίας, τόσο στον νομό αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο κ. Λιβανός τόνισε πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και πως δέσμευσή του είναι η Αιτωλοακαρνανία την επόμενη μέρα να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ισχυρής ανάπτυξης.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ