Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΕπίκαιραΟικογενειακή τραγωδία στο Χαλκιόπουλο Βάλτου: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 67χρονο...

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλκιόπουλο Βάλτου: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 67χρονο πατροκτόνο

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος του 67χρονου που συνελήφθη Χαλκιόπουλο Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας, κατηγορούμενος ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Πρόκειται για πρώην αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον 95 ηλικιωμένο με γκλίτσα στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν ο 67χρονος είχε αποταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης πριν από λίγο καιρό συγγενής του ηλικιωμένου κατήγγειλε στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αμφιλοχίας ότι τον βλέπει χτυπημένο και ζήτησε βοήθεια. Δυστυχώς όμως η γραφειοκρατία αποδείχθηκε χρονοβόρα με αποτέλεσμα σήμερα να μιλάμε για μια άγρια δολοφονία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσσού, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος χθες αργά το βράδυ, σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, ευρισκόμενος στην οικία του, τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα του, τον οποίο έπληξε με μαχαίρι και ξύλινο αντικείμενο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τρία μαχαίρια και το ξύλινο αντικείμενο και παρήγγειλαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ