Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΟικονόμου για 28χρονο στο Αγρίνιο: Περίεργη εξέλιξη η μη σύλληψή του -Σύντομα...

Οικονόμου για 28χρονο στο Αγρίνιο: Περίεργη εξέλιξη η μη σύλληψή του -Σύντομα θα έχουμε εξηγήσεις

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιος λόγος που παραμένει ασύλληπτος ο  28χρονος στο Αγρίνιο , στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη  για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατά ενός 4χρονου παιδιού, από το περασμένο Καλοκαίρι, ο κ. Οικονόμου απάντησε:

“Είναι ένα ζήτημα, το οποίο και εμείς θα διερευνήσουμε. Νομίζω ότι οι Αρχές Ασφαλείας πρέπει να το απαντήσουν απολύτως καθαρά και με σαφήνεια. Πρόκειται για ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα -εφόσον επιβεβαιωθεί ότι είναι όπως είδαμε- με διαστάσεις που και αυτές είναι σοκαριστικές, αν κανείς δει το σύνολο της υπόθεσης και τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί. Νομίζω ότι πρέπει να επανέλθουμε πάρα πολύ σύντομα.” .

Kαι στη συνέχει τόνισε πως “Παρακολουθούμε το ζήτημα εξέλιξης της προανακριτικής αυτής διαδικασίας. Νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε απαντήσεις…. Είναι μια περίεργη εξέλιξη. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μια εξήγηση. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι γνωστό ότι έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία και σύντομα θα έχουμε εξηγήσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ