Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΟργή φορέων του Μεσολογγίου κατά της Κυβέρνησης για το Πρωτοδικείο -"Είσαστε ανεπιθύμητοι"

Οργή φορέων του Μεσολογγίου κατά της Κυβέρνησης για το Πρωτοδικείο -“Είσαστε ανεπιθύμητοι”

“Η κατάπτυστη απόφασή σας για το Δικαστικό Χάρτη και η επιλογή σας να ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ από όλη την Χώρα ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και την έδρα της, την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, αποτελεί όνειδος τόσο για τους θεσμούς όσο και για την ιστορία της Χώρας μας” αναφέρει η κοινή επιστολή διαμαρτυρίας φορέων της πόλης του Μεσολογγίου αναφορικά με τις επικείμενες αλλαγές στο χώρο της δικαιοσύνης και τον νέο δικαστικό χάρτη αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αιτωλοακαρνανία θα είναι η μόνη εξαίρεση σε ολόκληρη τη χώρα που το  κεντρικό Πρωτοδικείο δεν θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα του δηλαδή το Μεσολόγγι.

Να σημειωθεί βέβαια ότι επισήμως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση και οι εν λόγω πληροφορίες αποτελούν διαρροές σε μέσα που μπορεί να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Μπορεί όμως φυσικά και να επιβεβαιωθούν.

“Είσαστε ανεπιθύμητοι τόσο εσείς (σ.σ. η ανακοίνωση έχει αποδέκτες τον πρωθυπουργό, τον υπουργό και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης) όσο και το σύνολο της Κυβέρνησής σας, καθώς και κάθε πολιτικό πρόσωπο που έχει θεσμικό ρόλο, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, την Πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την οποία με την απόφασή σας  απαξιώσατε” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φορείς του Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η κοινή επιστολή διαμαρτυρίας: 

1) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

2) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΛΩΡΙΔΗ

3) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ

Η κατάπτυστη απόφασή σας για το Δικαστικό Χάρτη και η επιλογή σας να ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ από όλη την Χώρα ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και την έδρα της, την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, αποτελεί όνειδος τόσο για τους θεσμούς όσο και για την ιστορία της Χώρας μας.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, δεν αξίζει να κατέχει αυτή τη θέση.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, αυτό επικαλεστήκατε και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΤΕ σαν ομιλητής στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ήταν υποκριτικά τα ανωτέρω λόγια σας; Για τον παραπάνω λόγο, είσαστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ τόσο εσείς όσο και το σύνολο της Κυβέρνησής σας, καθώς και κάθε πολιτικό πρόσωπο που έχει θεσμικό ρόλο, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, την Πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την οποία με την απόφασή σας ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ.

ΛΑΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !!!!!!!!!

1. Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου

2. Ιατρικός Σύλλογος Μεσολογγίου

3. Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου

4. Σύλλογος Υπαλλήλων Γ.Ν. Μεσολογγίου

5. Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

6. Σύλλογος Φίλοι του Ραδιοφώνου Ι.Π. Μεσολογγίου

7. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου

8. Λαογραφικός Σύλλογος Μεσολογγίου

9. Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ»

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ