Ορίστηκαν τα μέλη του επιστημονικού συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Με καθηγητές στελεχώνεται το επιστημονικό συμβούλιο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως προκύπτει σε απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Πρόεδρος ορίστηκε ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) Γιώργος Παπαδάκης με αναπληρωτή του τον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) Αναστάσιο Σιώμο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, ως τακτικά μέλη ορίστηκαν οι εξής:

– Ο καθηγητής του Α.Π.Θ. και του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Γιώργος Μπάνος και ως αναπληρωτής του ο καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Βάιος Καραθάνος.

– Ο καθηγητής και κοσμήτορας του Γ.Π.Α. Δημήτρης Σάββας και ως αναπληρωτής του ο καθηγητής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αλέξανδρος Παπαχατζής.

– Η καθηγήτρια και πρόεδρος τμήματος του Γ.Π.Α. Στέλλα Χαδιώ – Μάντζαρη και ως αναπληρώτριά της η καθηγήτρια του Γ.Π.Α. Ευθυμία Τσακαλίδου.

– Η καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) Κωνσταντίνα Τζια και ως αναπληρώτριά της η καθηγήτρια και κοσμήτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Σμαραγδή Αντωνοπούλου.

– Οι ερευνητές βαθμίδας Α’ και εκπρόσωποι του ερευνητικού προσωπικού του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Θωμάς Παπαχρήστου και Γεωργία Ουζουνίδου, και ως αναπληρωτές οι Χρυσούλα Τάσσου και Γιώργος Σαμούρης, επίσης ερευνητές βαθμίδας Α’ και εκπρόσωποι του ίδιου προσωπικού, όπως αναδείχθηκαν κατά σειρά ψήφων στις εκλογές που είχαν διενεργηθεί.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια της θητείας του επιστημονικού συμβουλίου είναι τριετής από τη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *