Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLife, Style & TVΠαγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο πίνακα ζωγραφικής... από μπαχαρικά!

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο πίνακα ζωγραφικής… από μπαχαρικά!

Καλλιτέχνιδα από τον Καναδά κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ζωγραφίζοντας με μπαχαρικά μία πεταλούδα που καλύπτει επιφάνει 84 τετραγωνικών μέτρων.

Η Preethi Vijay από την πόλη Σάρεϊ χρησιμοποίησε κουρκουμά, πάπρικα και γαρύφαλλο για το έργο της, το οποίο, όπως επιβεβαιώθηκε από τον οργανισμό των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες είναι ο μεγαλύτερος ζωγραφικός πίνακας από μπαχαρικά στον κόσμο.

Η Vijay, πρώην μηχανικός λογισμικού, είναι αυτοδίδακτη καλλιτέχνιδα που πουλάει τώρα τα έργα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως εξήγησε, προτιμά να δημιουργεί έργα με φυσικά υλικά. «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ καφέ» είπε η Vijay στο CTV News. «Τότε ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω με μπαχαρικά όπως ο κουρκουμάς, η πάπρικα, που έχουν ζωηρά χρώματα».

Η Vijay είπε ότι προμηθεύθηκε τον μεγάλων διαστάσεων καμβά από τη γενέτειρά της, την πόλη Τσενάι της Ινδίας και ότι για το χρώμα χρησιμοποίησε μείγμα μπαχαρικών βάρους πέντε κιλών πρόσθεσε νερό και χρησιμοποίησε κανονικό πινέλο ζωγραφικής. Η καλλιτέχνιδα εργάστηκε επί τρεις μήνες και ολοκλήρωσε το έργο της τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά το ρεκόρ επικυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ