Παναγιώτης Καψάλης: Δικαίωση για την μεταβολή θέσης σταθμού ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Αγρίνιο

Στο θέμα της μεταβολής θέσης σταθμού ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Αγρίνιο με αφορμή το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Καψάλης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγρινίου με την παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Π. Καψάλη έχει ως εξής:

“Δικαίωση για την μεταβολή θέσης σταθμού ηλεκτρικών ποδηλάτων αλλά απογοήτευση από τις απαντήσεις του Δημάρχου στην συνέχεια.

Σε συνέχεια τις από 3-12-2020 ανάρτησης μου σχετικά με τις λανθασμένες θέσεις τοποθέτησης σταθμών των ηλεκτρικών ποδηλάτων και με αφορμή το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρω ότι τελικά εισακουστήκαμε εν μέρει και αποφασίστηκε η τροποποίηση μιας εκ των θέσεων που είχε εξ αρχής επιλεγεί.

Δυστυχώς όμως για μια ακόμη φορά η προχειρότητα επιλογών της Δημοτικής Αρχής αποδεικνύει την εφαρμογή της τακτικής «ας γίνει και ας είναι όπως να είναι» Η νέα θέση που επιλέχθηκε και ήρθε προς έγκριση, χωρίς να μας δοθεί δικαίωμα να προτείνουμε κάτι εναλλακτικό από την πλευρά μας, είναι λανθασμένη εκ νέου.

Η νέα θέση δεν πληροί τις προϋποθέσεις ενεργειακής αυτονόμησης του σταθμού από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά πάνελ που θα υπάρχουν στην οροφή τους, καθώς και των περισσοτέρων υπολοίπων σταθμών, σύμφωνα με τον προσανατολισμό που έχουν.

Το πιο πάνω επισημάνθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση το πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνουμε το μέγιστο όφελος των τοποθετημένων πάνελ αλλά δυστυχώς οι απαντήσεις δια στόματος Δημάρχου ΑΓΡΙΝΙΟΥ με αναφορά στην επαγγελματική μου ιδιότητα «ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ» και ότι πρέπει να γνωρίζω ότι τα πάνελ δεν είναι ηλιακοί θερμοσίφωνες και ως εκ τούτου τεκμαίρεται από τα λεγόμενα του ότι δεν θέλουν προσανατολισμό με οδηγούν να μην απαντήσω και να μην «λαϊκίσω» επί αυτού του θέματος και να αφήσω την κοινότητα των Μηχανικών να αποφανθεί.

Επίσης αναφέρθηκα στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο ο οποίος κατασκευάστηκε στην συμβολή των οδών Ηρακλείτου και Αρχιμήδη και σύμφωνα με την τελική του μορφή που έχει παραδοθεί προς λειτουργία, εγκυμονεί κίνδυνο πρόκλησης δυστυχήματος με το τοίχος που έχει δημιουργηθεί στον εσωτερικό κύκλο. Ως εκ τούτου τους ανέφερα το αυτονόητο να προχωρήσουν σε τροποποίηση του για να εξαλείψουμε αυτούς τους κινδύνους.

Ως συνήθως όμως η αλαζονική του συμπεριφορά είχε ως στόχο να με πείσουν ότι κινδυνολογώ και όχι να δεχθούν αυτό που τους ανέφερα.

Για την όλη συμπεριφορά του στο Συμβούλιο αφήνω τους Δημότες ΑΓΡΙΝΙΟΥ να δουν την Συνεδρίαση και να κρίνουν. “

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *