Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΠανδημοτική κινητοποίηση για το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την Τρίτη -Κλειστές όλες οι υπηρεσίες

Πανδημοτική κινητοποίηση για το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την Τρίτη -Κλειστές όλες οι υπηρεσίες

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, έπειτα από την ομόφωνη συμπόρευση του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση, και σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου, το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου και πλήθος φορέων της περιοχής, καλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση (Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:30), έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην διαφαινόμενη απομάκρυνση του Πρωτοδικείου.

Σχετική πρόσκληση έχει ήδη μοιραστεί στους καταστηματάρχες της πόλης .

Την ώρα της κινητοποίησης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη προκειμένου να του μεταφέρει τη δίκαιη λαϊκή απαίτηση της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας να μην υπάρξει καμία αλλαγή στον «Δικαστικό Χάρτη» η οποία θα επιφέρει την κατάργηση του ιστορικού πρωτοδικείου και θα συνιστά υποβάθμιση για τον Δήμο.

Κλειστές όλες οι υπηρεσίες

Τέλος ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι την Τρίτη όλες οι δημοτικές υπηρεσίες και η ΔΕΥΑΜ θα παραμείνουν κλειστές από τις 10:00πμ έως το πέρας του ωραρίου, εξαιτίας της συμμετοχής του Δήμου στις κινητοποιήσεις εναντίον του διαφαινόμενου κλεισίματος του Πρωτοδικείου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ