Παντελής Θαλασσινός και Πάνος Δημητρακόπουλος στη Μουσική Σκηνή Ανδρομέδα

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Πάνος Δημητρακόπουλος έρχονται στη Μουσική Σκηνή Ανδρομέδα στο Αγρίνιο την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Παίζουν τραγούδια Θαλασσινά και στεριανά, Ανατολής και Δύσης, παλιά και καινούργια, γνωστά  και άγνωστα αλλά όλα αγαπημένα.

Με Κιθάρα  και κανονάκι, φέρνουν στην επιφάνεια τραγούδια αδικημένα, αλλά όχι ξεχασμένα

Στον ήχο τους βοηθάει ο τρίτος της παρέας Γιώργος Καρυώτης

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ /Τραπέζι, 10 ευρώ / Μπαρ

Τηλ κρατήσεων: 2641058830 6984060047

Ο Παντελής Θαλασσινός

Eίναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός που δημιουργεί αέρινες, γλυκές μουσικές συνθέσεις και τις ερμηνεύει με τη μελωδική του φωνή, με μια χροιά αλλιώτικη, πλήρως εναρμονισμένη με τις νότες, σαν να γεννήθηκε για ένα σκοπό, να τραγουδάει. Αποτελεί μέρος της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία 30 χρόνια, κάνοντας επιλεγμένες συνεργασίες τόσο με δημιουργούς που γράφουν τραγούδια για εκείνον, όσο και με άλλους τραγουδιστές για τους οποίους γράφει ο ίδιος μουσική.

Παίρνει το χρώμα της παράδοσης από τη μουσική παλέτα και «ζωγραφίζει» στα τραγούδια, τόσο με την ερμηνεία, όσο και με τις συνθέσεις του. Είναι  τραγουδοποιός με πολύ ιδιαίτερο χρώμα στη φωνή του, το οποίο τον καθιστά απολύτως αναγνωρίσιμο από την πρώτη νότα.

Έχει ωραία συναπαντήματα με στιχουργούς, όπως ο Ηλίας Κατσούλης, ο Μάνος Ελευθερίου, Κώστας Φασουλάς και άλλοι. Σε πολλά τραγούδια γράφει ο ίδιος μουσική, έχοντας όμως πολύ καλές συνεργασίες και με άλλους μουσικούς, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Ανδρέου και άλλοι.

Έχει συμπράξει μουσικά με τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και ενδεικτικά αναφέρουμε, Μίκης Θεοδωράκης, Χρόνης Αηδονίδης, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Μελίνα Κανά, Βασίλης Σκουλάς και πάρα πολλοί ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *