Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την πίεση που υφίστανται λόγω της πανδημίας καθώς και για την πορεία των εμβολιασμών κατά του COVID 19.

 Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και με αυταπάρνηση κρατούν σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες και έχει ενισχυθεί το σύστημα υγείας σε μέσα και προσωπικό. Στόχος μας όμως είναι η περαιτέρω ενίσχυση των δομών υγείας του τόπου μας και την επόμενη μέρα να έχουμε ένα εθνικό σύστημα υγείας που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες. Όσον αφορά τους εμβολιασμούς προχωρούν οργανωμένα ενώ ενισχύονται οι ρυθμοί με νέες εμβολιαστικές γραμμές στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου. Με αυτό τον τρόπο επιταχύνονται οι εμβολιασμοί στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επιστροφή στην κανονικότητα και την ελευθερία μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *