Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μ. Σαλμά o Αγιασμός στο 3ο Λύκειο Αγρινίου

Στον Αγιασμό που τελέστηκε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στo 3ο ΓΕ.Λ Αγρινίου, παρέστη σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Η Αντιπεριφερειάρχης στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική χρονιά. Ιδιαίτερα στα παιδιά της Τρίτης τάξης, εύχομαι από καρδιάς υγεία και ψυχική δύναμη, για να επιτύχετε τους υψηλούς σας στόχους και την επόμενη χρονιά να συνεχίσετε το ταξίδι της μάθησης ως ακαδημαϊκοί πολίτες.

Αυτή η χρονιά λόγω της πανδημίας του Covid -19 θα έχει πρόσθετες δυσκολίες για όλους μας. Η Π.Δ.Ε και εγώ προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης απέναντι σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρισκόμαστε διαρκώς κοντά σας. Κοντά σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να επιλύουμε τα προβλήματα που τυχών θα παρουσιάζονται. Για να γίνει όμως το έργο όλων μας ευκολότερο, σας παρακαλώ να ακολουθείτε πιστά και με ωριμότητα τις οδηγίες του υπουργείου, για τις μάσκες, την απολύμανση των χεριών σας και τις μεταξύ σας αποστάσεις, προστατεύοντας έτσι, όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τους αγαπημένους σας ανθρώπους

Εύχομαι από καρδιάς, καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία. Καλή πρόοδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *