Παρουσίασε το σχέδιό της για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου η Χριστίνα Σταρακά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, μέσα σε κλίμα πίστης για την νίκη στις επικείμενες εκλογές, μίλησε στους ετεροδημότες της Αθήνας χθες βράδυ, η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Πολύ δυνατή και φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή υπήρξε η προσφώνηση της κόρης της Χριστίνας Σταρακά, Θάλειας, προς την μητέρα της.

Οι πολίτες  που βρέθηκαν στην ομιλία δεν περιοριζόταν σε κομματικά πλαίσια κι έδειξαν ότι νιώθουν κοντά στον Δήμο τους και στο πρόσωπο που τους εμπνέει, την Χριστίνα Σταρακά, μέσα από κοινές μνήμες, καταβολές και σχέδια για τον αγαπημένο τους τόπο.

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, που ο τόπος μας δεν μπόρεσε να σας κρατήσει στην αγκαλιά του, γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Απευθύνομαι σ’ εσάς, που για να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας αναγκαστήκατε να αναζητήσετε αλλού τόπο κατοικίας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαστε υπερήφανοι για τον μοναδικό αυτό και ιστορικό τόπο. Φυλάτε μέσα σας  τις ζωντανές μνήμες, την ιστορία του τόπου μας. Και γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι αυτού του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, στην αρχή της ομιλίας της.

Σχέδιό για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου

Οι ετεροδημότες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα βασικά σημεία των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού «Αγρίνιο μπορείς» και να αξιολογήσουν δράσεις που θα βγάλουν το Αγρίνιο από το τέλμα της αδράνειας. Κατά την διάρκεια της ομιλίας της η Χριστίνα Σταρακά παρουσίασε το σχέδιό της για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου, το οποίο βασίζεται σε δέκα ειδικές ενότητες συν μία ξεχωριστή για την Λίμνη Τριχωνίδα. «Πιστεύουμε πως όταν ενώνεις και αξιοποιείς αρμονικά τη δυναμική του αστικού κέντρου, με τις τεράστιες δυνατότητες  του πρωτογενή τομέα, το περιβάλλον της Τριχωνίδας και της Λυσιμαχίας, του Αχελώου και των τεχνητών λιμνών, τους ορεινούς όγκους και τους αρχαιολογικούς χώρους, όταν ενισχύεις την απασχόληση και την επιχειρηματική δραστηριότητα, εξασφαλίζεις ένα βιώσιμο εισόδημα για τους πολίτες της περιοχής και δημιουργείς έναν ισχυρό και ανταγωνιστικό Δήμο, έναν Δήμο που μπορεί να κρατήσει τους κατοίκους στον τόπο τους», τόνισε η Χριστίνα Σταρακά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου χαρακτήρισε παροιμιώδη την ανικανότητα της διοίκησης Παπαναστασίου, η οποία κόστισε ακριβά στο Αγρίνιο. «Μας έλεγε πριν 5  χρόνια ο κ. Παπαναστασίου πως θα χαράξει νέους δρόμους ήθους και πολιτικής. Οι μόνοι δρόμοι που χάραξε είναι νέοι δρόμοι πολιτικής υποκρισίας και γραφικότητας. Και του απευθύνω ένα ερώτημα από αυτό εδώ το βήμα. Πόσα κυβικά τσιμέντο αξίζει η αξιοπρέπεια της δημοτικής αρχής κ. Παπαναστασίου; Πόσα κυβικά τσιμέντο κοστολογείτε την ιστορία του τόπου, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του;», επεσήμανε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *