Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Δράσεις σε Αγρίνιο, Ναύπακτο & Μεσολόγγι

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Δράσεις σε Αγρίνιο, Ναύπακτο & Μεσολόγγι

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης και την πορεία του  προς το Συνέδριο, πραγματοποιεί τρεις δράσεις στην Αιτωλοακαρνανία το Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Απριλίου 2022, ήτοι:

Η πρώτη δράση  θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου.

Ακολουθεί η δεύτερη δράση στο Αγρίνιο την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 11 πμ  στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης ).

Ο κύκλος των δράσεων αυτών ολοκληρώνεται με την τρίτη δράση στο Μεσολόγγι  την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Στις διαδικασίες των παραπάνω δράσεων θα λάβουν μέρος το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και  μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του  ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας, όπως παραβρεθούν και συμμετάσχουν ενεργά στις παραπάνω δράσεις,  έτσι ώστε με την προσπάθεια όλων μας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, να γίνει ξανά  πρωταγωνιστής στην  πολιτικής ζωή του τόπου μας¨αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ