ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας: Ενημερωτικές Ημερίδες για τις εκλογές

Είναι γεγονός ότι οι επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Αρχών της  περιόδου  2019-2023 που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την χώρα  στις 26 Μάιου 2019 θα διέπονται από  νέες  εκλογικές  διατάξεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχουν αρχίσει να συγκροτούνται τα ψηφοδέλτια των υποψήφιων συνδυασμών χωρίς ωστόσο να υπάρχει και η κατάλληλη ενημέρωση εκ μέρους των άμεσα ενδιαφερομένων για μια σειρά θεμάτων που άπτονται της συμμετοχής τους σε αυτά.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Ελλάδας , στην προσπάθειά της να συμβάλει στην ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διοργανώνει Ενημερωτικές Ημερίδες και στους τρεις Νομούς της ΠΔΕ , με εισηγητή, στέλεχος του Υπ. Εσωτερικών.

Η πρώτη ημερίδα στο Αγρίνιο

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019  στο Αγρίνιο – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδας), Αναστασιάδη 1, από τις 10.00π.μ.  έως 2.00μ.μ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσίαση των διατάξεων του νεοψηφισθέντος Νόμου 4604/26-3-2019, που αφορούν τις Εκλογές στην Τ.Α., όπως αυτές συμπλήρωσαν και τροποποίησαν τους Νόμους 4555/18 και  3852/10.

Στην ημερίδα είναι προσκεκλημένοι  όλοι οι υποψήφιοι  Επικεφαλής και Σύμβουλοι των υπό συγκρότηση Δημοτικών και Κοινοτικών συνδυασμών καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος με την εκλογική διαδικασία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *