Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΠένθος στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο του Έριχ...

Πένθος στο Τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο του Έριχ Χέλμουτ Βαν Χαμ

Σε ένδειξη πένθους το Τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της ΠΔΕ την Πέμπτη 2-3-2023 θα παραμείνει κλειστό.

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε ο αδόκητος χαμός, από τροχαίο δυστύχημα, του στελέχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Περιβάλλοντος της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Έριχ Χέλμουτ Βαν Χαμ.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

«Η άδικη και αδόκητη απώλεια του Έριχ Χέλμουτ Βαν Χάμ, μας συγκλονίζει όλους. Η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας χάνει έναν άρτιο επιστήμονα και ένα ικανό υπηρεσιακό στέλεχος, μα πάνω απ’ όλα, έναν άνθρωπο που αγάπησε την Ελλάδα και τον τόπο μας, τον οποίο έκανε και δικό του τόπο. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του, στους οποίους απευθύνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Λάμπρος Δημητρογιάννης:

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε σε όλους μας ο αδόκητος χαμός, από τροχαίο δυστύχημα, του στελέχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης, σε συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Θλίψη και οδύνη προκάλεσε σε όλους μας ο αδόκητος χαμός, από τροχαίο δυστύχημα, του στελέχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Περιβάλλοντος της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Έριχ Χέλμουτ Βαν Χαμ.

Πενθούμε όλοι μας την απώλεια ενός εξαιρετικού και πολύτιμου συνεργάτη, που η συνεισφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος και στη λειτουργία της υπηρεσίας ήταν μεγάλη.

Ο Έριχ διακρίθηκε για την πολύπλευρη κατάρτισή του, τη μεθοδικότητά του και την άψογη συνεργασία του με όλους τους συναδέλφους και με όλες τις υπηρεσίες.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του.

Σε ένδειξη πένθους το Τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της ΠΔΕ την Πέμπτη 2-3-2023 θα παραμείνει κλειστό».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ