Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠεριφερειακές εκλογές 2023: Συνάντηση του Κώστα Καρπέτα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ....

Περιφερειακές εκλογές 2023: Συνάντηση του Κώστα Καρπέτα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία, κατά τη διάρκεια των επίσημων εκδηλώσεων που διοργάνωσαν η Μητρόπολη Ηλείας και οι Δήμοι Πύργου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κατά τις οποίες ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες των δύο Δήμων, ο Πατριάρχης του Γένους και η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Ο Πατριάρχης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Θρόνου σε σύγχρονα ζητήματα. Ο κ. Κ. Καρπέτας εξέφρασε την επιθυμία του στον κ.κ. Βαρθολομαίο, με την πρώτη ευκαιρία να τον επισκεφθεί στο Φανάρι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πύργο, ο κ. Καρπέτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με τους υποψηφίους της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», με σκοπό τον προγραμματισμό της δράσης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αντίστοιχη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Αχαΐας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ