Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠεριοδεία Καραμητσόπουλου σε Καμαρούλα και Άγιο Νικόλαο Αγρινίου

Περιοδεία Καραμητσόπουλου σε Καμαρούλα και Άγιο Νικόλαο Αγρινίου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Συμμαχίας Πολιτών» μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Καραμητσόπουλο το Σάββατο 4 Μαΐου επισκέφθηκαν την Καμαρούλα και τον Άγιο Νικόλαο και συνομίλησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

“Θεωρούμε απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη την οδό που διέρχεται μέσα από την Καμαρούλα. Απαιτείται άμεσα ανακατασκευή με διαπλάτυνση του οδοστρώματος. Επίσης δεν είναι δυνατόν το 2019 ο Άγιος Νικόλαος να συνδέεται με αυτή την στρατιωτικού τύπου γέφυρα που αντιμετωπίζει πλέον σημαντικά προβλήματα και η διέλευση της κρύβει πολλούς κινδύνους. Επιβάλλεται το γρηγορότερο δυνατόν να κατασκευαστεί νέα σύγχρονη γέφυρα” αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης και συνεχιζει:

“Κοινός παρονομαστής όλων όσων συναντήσαμε το αίσθημα εγκατάλειψης που αισθάνονται από την Δημοτική αρχή και την Περιφέρεια καθώς όπως μας είπαν «έχουν να πατήσουν το πόδι τους από τις προηγούμενες εκλογές».

Αυτό που μας ζήτησαν με έμφαση και το υποσχεθήκαμε είναι να περάσουμε να τους δούμε και μετά τις εκλογές. Και θα το τηρήσουμε”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ