Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΠλήθος διαμαρτυριών για την υπολειτουργία του ταχυδρομείου στο Μύτικα

Πλήθος διαμαρτυριών για την υπολειτουργία του ταχυδρομείου στο Μύτικα

Ερώτηση στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κατέθεσε ο βουλευτής Αιτ/νίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στα ΕΛΤΑ Μύτικα.

«Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πλήθος διαμαρτυριών από ιδιώτες και τοπικούς φορείς για την υπολειτουργία του ταχυδρομείου στο Μύτικα. Το γραφείο εδώ και περίπου δυο χρόνια έχει μόνο έναν υπάλληλο, ο οποίος καλείται να κάνει όλες τις δουλειές γραφείου αλλά συγχρόνως και τον διανομέα, με αποτέλεσμα το ταχυδρομείο να μένει ανοιχτό δύο με τρεις ώρες την ημέρα» επισημαίνει ο κ.Καραγκούνης και αναφέρει επίσης.

Δεδομένου ότι:                          

  • Το ταχυδρομείο εξυπηρετεί τον Μύτικα, την Κανδήλα, τον Βάρνακα και την Παναγούλα καθώς επίσης και τα νησιά Κάλαμου και Κάστου
  • Το ταχυδρομείο καλείται να διαχειριστεί επιπροσθέτως τον όγκο συναλλαγών του καταστήματος Πειραιώς Μύτικα που πρόσφατα έκλεισε

Ερωτάστε κύριε Υπουργέ:

  1. Τι προτίθεστε να κάνετε ως προς την εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομείου Μύτικα;
  2. Είστε διατεθειμένος επιτέλους να στελεχώσετε το ταχυδρομικό κατάστημα που ξεκάθαρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της περιοχής;»

καραγκούνης

Να σημειωθεί ότι και παλαιότερα είχε σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας προς την Κεντρική Διεύθυνση των Ταχυδρομείων στο Αγρίνιο από τους προέδρους των 5 Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε Αλυζίας σχετικά με την υπολειτουργία του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στο Μυτικα,  παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ