Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές Ειδήσεις«Πράσινο φως» για έργο αποχέτευσης 6,2 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑ Αγρινίου

«Πράσινο φως» για έργο αποχέτευσης 6,2 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑ Αγρινίου

«Ο Δήμος Αγρινίου πέτυχε τη χρηματοδότηση  ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη ΔΕΥΑΑ με παρεμβάσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την ένταξη προς χρηματοδότηση της πράξης : «Ολοκλήρωση αποχετευτικών έργων λυμάτων παραλίμνιων οικισμών Τριχωνίδας, Γ’φάση» συνολικού προϋπολογισμού 6.200.000,00€ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 Η νέα ένταξη έργου

Αφορά  την κατασκευή εσωτερικών δικτύων των οικισμών βόρεια και νότια της λίμνης Τριχωνίδας. Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν 18.920 μέτρα αγωγών δικτύου αποχέτευσης καθώς επίσης τρία αντλιοστάσια. Με την υλοποίηση του έργου θωρακίζεται το υδάτινο περιβάλλον της λίμνης και της ευρύτερης περιοχής από τη μόλυνση των αποβλήτων.

«Οι προσπάθειες μας συνεχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Μια σειρά αναγκαίων παρεμβάσεων παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την προστασία του περιβάλλοντος», ανέφερε  σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ