Προχωρά το έργο Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης στην είσοδο του Αγρινίου

Τα έργα που εκτελούνται  στην είσοδο της πόλης  επισκέφθηκε ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που αφορούν στο πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της Χώρας  που είναι η «Λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου  στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης του Αγρινίου»  προϋπολογισμού  4.800.000,00 Ευρώ.

Τα συνεργεία ολοκληρώνουν την ασφαλτόστρωση στην οδό Κλεισθένους, τον δρόμο που συνδέει το ΚΤΕΛ με την οδό Αρχιμήδη και συνεχίζουν με τους  υπόλοιπους δρόμους που εντάσσονται στο έργο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών ανέφερε τα εξής: «Ολοκληρώνεται  σταδιακά  το πρώτο κομμάτι  ενός έργου που αλλάζει την εικόνα της πόλης. Προχωράμε στην υλοποίηση του προγράμματός μας για τη συνολική ανάπλαση του αστικού ιστού της πόλης. Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που όχι μόνο αναβαθμίζουν αλλά,  κυρίως, αναδεικνύουν  την εμπορική  και επιχειρηματική ταυτότητα του Αγρινίου.  Χτίζουμε  την πόλη που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *