Προσοχή! Απάτες σε βάρος επιχειρηματιών στο Μεσολόγγι

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για απάτες που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα  εις βάρος τοπικών επιχειρήσεων. Μάλιστα εφιστά σε όλους την προσοχή και συνιστά στους επιχειρηματίες να απευθύνονται άμεσα στην τράπεζα τους για οποιαδήποτε συναλλαγή και σε περίπτωση που αντιληφθούν το οτιδήποτε ύποπτο ή παράνομο να προσφύγουν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΘΕΜΑ:  !!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!   ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!   ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!!!

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει εις βάρος τοπικών επιχειρήσεων, αρπαγή χρημάτων μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα σε εμπορική επιχείρηση παρήγγειλαν τηλεφωνικά και στη συνέχεια  λέγοντας ότι έβαλαν παραπάνω χρήματα, επιδεικνύοντας καταθετήριο πολλαπλάσιας της πραγματικής αξίας , προσπάθησαν αλλά τελικά δεν πήραν ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ.

Σε άλλη επιχείρηση, από τον τομέα της εστίασης αυτή τη φορά, απέσπασαν 600 ευρώ πάλι με τηλεφωνική παραγγελία και προσκομίζοντας καταθετήριο  πολλαπλάσιας της πραγματικής αξίας, μέσω της υπηρεσίας «Λεφτά στο Λεπτό» (για την χρήση της υπηρεσίας «Λεφτά στο Λεπτό» δεν χρειάζεται να βάλετε εσείς την κάρτα σας στο μηχάνημα).

Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ στους συναδέλφους και συνιστούμε  να απευθύνονται άμεσα στην τράπεζα τους για οποιαδήποτε συναλλαγή και σε περίπτωση που αντιληφθούν το οτιδήποτε ύποπτο ή παράνομο να προσφύγουν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *