ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014: Παπαναστασίου και Μοσχολιός κατέθεταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού τους, για το Δήμο Αγρινίου

«Νέα αρχή για το Αγρίνιο με νικηφόρο συνδυασμό» ήταν το σλόγκαν του σημερινού δημάρχου Αγρινίου, τον Απρίλιο του 2014, και τελικά δικαιώθηκε αφού ως γνωστόν κέρδισε, τον μέχρι τότε δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό, με ποσοστό 66,87% (στον Β΄ γύρο) .

Εκείνη την ημέρα λοιπόν – 28 Απριλίου 2014- ο Γ. Παπαναστασίου μετά και την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» ανέφερε «Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι άνθρωποι ικανοί που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, με ήθος εντιμότητα και ειλικρίνεια. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλα όσα μας κρατούν στάσιμους. Πιστεύουμε πως η συμμετοχή μας είναι εκείνη που θα δώσει τη δυναμική για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για ένα νέο ξεκίνημα, δυνατό και ελπιδοφόρο για τον τόπο μας. Για τον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας».

Την ίδια ημέρα να σημειωθεί ότι κατατέθηκαν και επίσημα στο Πρωτοδικείο όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό.

«Ψηφοδέλτιο Νίκης & Ελπίδας» έγραφε μεταξύ άλλων η τότε ανακοίνωση με τον Π. Μοσχολιό να τονίζει: «Είναι ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Ελπίδας, όπου εκπροσωπούνται ισοβαρώς το κέντρο και η περιφέρεια του δήμου και όπου όλες οι δυνάμεις του τόπου αναλαμβάνουν ευθύνες, με όραμα και προοπτική.

Ο στόχος όλων είναι να παραμείνει ο δήμος Αγρινίου πρωτοπόρος στην ένταξη έργων και την απορρόφηση κονδυλίων για ένα ακόμη ισχυρότερο Αγρίνιο, αλλά και να συνεχιστεί η αλληλεγγύη στην τοπική κοινωνία όπως και στα δύσκολα προηγούμενα χρόνια».

Η συνέχεια γνωστή σε όλους.

Τελικά ορισμένες φορές, αποδεικνύεται καλό, να γυρίζεις τις σελίδες του παρελθόντος και να αντικρίζεις τα δρώμενα της εποχής

Και φυσικά η ιστορία των δύο πολιτικών «αντιπάλων» μπορεί να έχει και συνέχεια στο μέλλον, μπορεί και όχι. Ποιος ξέρει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *