Σε Αβόρανη, Περιστέρι και Καινούργιο η Χριστίνα Σταρακά: «Tα χωριά μας πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και να αποκτήσουν αναπτυξιακή προοπτική»

Σε Αβόρανη, Περιστέρι και Καινούργιο περιόδευσε το Σάββατο 18/5 η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιό της και  τις δεσμεύσεις της που αφορούν σε καθημερινότητα, υποδομές, αγροτική οδοποιία και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

«Κάθε μέρα περιοδεύουμε στις γειτονιές της πόλης και στα χωριά του δήμου μας προκειμένου να παρουσιάσουμε στους πολίτες το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα στον δήμο Αγρινίου. Ένα σχέδιο που δίνει απαντήσεις στα κρίσιμα θέματα που αφορούν την περιοχή και με το οποίο θέλουμε να καταστήσουμε τον δήμο μας πρωτοπόρο και καινοτόμο με βασικό ζητούμενο όμως την ισόρροπη ανάπτυξη. Για να έχει μέλλον το Αγρίνιο στο σύνολό του, τα χωριά μας  πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και να αποκτήσουν αναπτυξιακή προοπτική», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας διανεμήθηκε έντυπο με τις δεσμεύσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

  • Την αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής  αξιοποιώντας την μελέτη της Περιφέρειας
  • Τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας  σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.
  • Τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων
  • Την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Μούτσιου
  • Τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.
  •  Την κατασκευή νέων κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.  (παιδικές χαρές, πλατείες, πεζοδρόμια)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *