Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΣε δυσμενή οικονομική κατάσταση ο Δήμος Μεσολογγίου

Σε δυσμενή οικονομική κατάσταση ο Δήμος Μεσολογγίου

Κώστας Λύρος: Επιβάλλεται να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και θα το πετύχουμε

Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος  Κώστας Λύρος, με θέμα την ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, επισημάνθηκε το γεγονός ότι μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε η νέα δημοτική αρχή, τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, διαπιστώθηκε ότι ο Δήμος Μεσολογγίου είναι σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Ειδικότερα, ο Κώστας Λύρος στην τοποθέτησή του περιέγραψε με «μελανά χρώματα» την σημερινή οικονομική πραγματικότητα του Δήμου, η οποία – όπως τόνισε –  όχι μόνο απέχει αλλά ουδεμία σχέση έχει με ύπαρξη πλεονάσματος στα Ταμεία του.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου επεσήμανε ότι είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να ενημερώνει τους δημότες, στο πλαίσιο της διαφάνειας αλλά και της επιβεβλημένης ανάκτησης της αξιοπιστίας του Δήμου. Υπογράμμισε δε πως η Δημοτική Αρχή έχει την θέληση αλλά και την ικανότητα να ανατρέψει κάθε παθογένεια του παρελθόντος, δημιουργώντας ένα Δήμο ισχυρό κι άξιο για τους δημότες του.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ