Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΣε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού Περιπτέρου στο Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού Περιπτέρου στο Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες  για την αποκατάσταση  του Δημοτικού Περιπτέρου στο  Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου. Τα συνεργεία  τοποθέτησαν  τον οπλισμό που προβλέπει η μελέτη και ξεκίνησαν οι εργασίες σκυροδέτησης  της θεμελίωσης του κτιρίου.

Ουσιαστικά ενισχύεται στατικά το κτίριο ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων χρήσεων. Το έργο της «Επανάχρησης του Δημοτικού Περιπτέρου του Παπαστράτειου Πάρκου ως πολυχώρου πολιτιστικών δράσεων και αναψυχής» είναι  προϋπολογισμού 3.610.000 €.

Οι νέες χρήσεις που θα διαμορφωθούν είναι:

α) χώρος συνάθροισης κοινού, πολυχώρος (συνεδριάσεις, προβολές ταινιών, θεατρικά, πολιτιστικά δρώμενα)  θα λειτουργεί καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους.

β) Χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων  με ποικίλες δραστηριότητες που θα έχουν σχέση με την οικολογία σε σχέση με τον υπαίθριο χώρο του πάρκου, χώρος καλλιτεχνικών, και υπαίθριων δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του Δήμου και λειτουργούν από το Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο.

Γ) Χώρος καφετέριας-αναψυκτήριου θα λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δύο άλλων χρήσεων.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ