Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΣε Πυροσβεστική και Γηροκομείο Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας

Σε Πυροσβεστική και Γηροκομείο Αγρινίου ο Κώστας Πιστιόλας

Συνέχεια στις επαφές του με φορείς και δομές μεγάλης κοινωνικής σημασίας έδωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας.

Αρχικά επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Αγρίνιο, όπου συνάντησε τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη καθημερινά απέναντι στα στοιχεία της φύσης αλλά και σε κάθε δυσλειτουργία μέσα στον αστικό ιστό.

Συνομίλησε με πυροσβέστες κι αξιωματικούς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για την πορεία της φετινής αντιπυρικής περιόδου, με τις υψηλές θερμοκρασίες που δυσκόλεψαν το λειτούργημά τους.

«Η κλιματική κρίση νομίζω αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στις φετινές συνθήκες του καλοκαιριού. Αυτοί οι άνθρωποι που πολεμούν μέσα σε τρομακτικές συνθήκες ζέστης εδώ και μήνες, απέναντι σε φωτιές και  πλημμύρες είναι οι ήρωες όλων μας. Τους ευχαριστούμε και προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα τους σε ό, τι χρειαστούν», δήλωσε μετά την επίσκεψή του ο Κώστας Πιστιόλας.

Στη συνέχεια ο Κώστας Πιστιόλας επισκέφτηκε το Γηροκομείο Αγρινίου, όπου συνάντησε τους ηλικιωμένους, γιαγιάδες και παππούδες, που βρίσκουν φροντίδα σε αυτή τη Δομή με τη μεγάλη διαχρονική προσφορά. Ενημερώθηκε για τις συνθήκες και άκουσε εργαζομένους και συνοδούς για όσα τους απασχολούν.

«Το Γηροκομείο Αγρινίου είναι ένας θεσμός, μια αγκαλιά που έχει προσφέρει πολλά στον Δήμο και τους ανθρώπους του. Εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει και είμαστε πάντα εδώ να βοηθάμε να βελτιώνονται οι συνθήκες ζωής των γιαγιάδων και των παππούδων μας», δήλωσε στο περιθώριο της επίσκεψής του ο Κώστας Πιστιόλας.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ