Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, 2025
Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑστυνομικά ΝέαΣοκ στην Ναύπακτο: Μαθητές λυκείου συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Σοκ στην Ναύπακτο: Μαθητές λυκείου συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου η είδηση της σύλληψης δύο μαθητών Λυκείου, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικά περιβάλλοντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο μαθητές φέρονται να χρησιμοποιούσαν πυλωτή πολυκατοικίας απέναντι από το σχολικό συγκρότημα, καθώς και σταθμευμένο αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο, ως “καβάτζα” για την απόκρυψη και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών. Οι κινήσεις τους —είσοδοι και έξοδοι από το σχολείο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων— προκάλεσαν τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε επιτήρηση και τελικά σε έλεγχο.

Κατά τη σύλληψή τους, στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 125 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην πυλωτή και στο σταθμευμένο όχημα, εντοπίστηκαν 14 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων, οι οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, προορίζονταν για διακίνηση σε χρήστες, πιθανότατα και σε μαθητές του ίδιου σχολείου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (Παράλληλη Έδρα Μεσολογγίου), ενώ έχει ενημερωθεί και η διεύθυνση του Λυκείου.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η πηγή προμήθειας των ναρκωτικών αλλά και να εντοπιστούν τυχόν άλλοι εμπλεκόμενοι ή χρήστες εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ