Σπ. Κωνσταντάρας-Θέρμο: “Αποχαιρετώ τον φίλο και συνεργάτη Αντώνη Βασιλόπουλο”

“Αποχαιρετώ τον φίλο και συνεργάτη Αντώνη Βασιλόπουλο” αναφέρει σε δήλωση του, ο δήμαρχος Θέρμου, για τον  αδόκητο θάνατο του Προέδρου και Ιδρυτή της Εταιρείας Φίλων του Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου, Αντώνη Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά ο Σπ. Κωνσταντάρας γράφει:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του προσφιλούς μας συμπολίτη Αντωνίου Δημοσθένους Βασιλόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος της Εταιρείας Φίλων του Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου, δραστήριο στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού και ενεργός πολίτης του δήμου Θέρμου. Αγωνίστηκε φιλότιμα και ανιδιοτελώς για την ανακαίνιση της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Αναλήψεως, για την ανέγερση και προβολή του νέου Αρχαιολογικού  Μουσείου Θέρμου και για την συνέχιση των ανασκαφών στον  αρχαιολογικό χώρο του  Κοινού των Αιτωλών.

Δημιούργησε εκδηλώσεις  με σκοπό να διαφημίσει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του τόπου μας, εξέδωσε φυλλάδια προβολής του τοπικού μας   πολιτισμού και άφησε ως παρακαταθήκη σπουδαία κείμενα και μελέτες.

Εκφράζοντας το σύνολο των συμπολιτών μας ,ως δήμαρχος Θέρμου, αποχαιρετώ  αυτή την ταραχώδη περίοδο της πατρίδας μας , με ελάχιστα λόγια  τον φίλο και συνεργάτη Αντώνη Βασιλόπουλο.

Εύχομαι να ‘ναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Δερβέκιστας που θα τον σκεπάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *