Στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Ρομποτικής η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συμμετείχε στον περιφερειακό διαγωνισμό ρομποτικής “Food Matters” WRO2018 στην Πάτρα, στην κατηγορία Regular-Λυκείου και προκρίθηκε στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Ρομποτικής που θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου 2018 στην Αθήνα.

Ο κ. Παπαδάκης Σπυρίδων Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αιτ/νίας, συγχαίρει την ομάδα Ρομποτικής του σχολείου για την πρόκρισή της στα Προκριματικά της Ολυμπιάδας και ευελπιστεί την κατάταξή της σε θέση που να οδηγεί στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϋλάνδη.

Επισημαίνει επίσης ότι το σχολείο είναι το μοναδικό Λύκειο σε επίπεδο Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας που υλοποιεί το εν λόγω πρόγραμμα.

Επίσης ο κ. Λούβρης Άρης, καθηγητής Πληροφορικής, Υπεύθυνος διεξαγωγής του Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας, συγχαίρει την ομάδα Ρομποτικής του σχολείου που θα εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας στην κατηγορία Regular-Λυκείου.

Η Ομάδα Ρομποτικής του σχολείου μας απαρτίζεται από τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής, Παπαθανασίου Λεωνίδα, Τίτη Άγγελο, Μαρκή Γεώργιο, Λουρόπουλο Αθανάσιο και Γεωργίου Ειρήνη, καθώς και τους μαθητές του Τομέα Πληροφορικής, Σακαρέλη Χρήστο, Κοντογιάννη Ραφαήλ, Μαυρέλη Γεώργιο, Θεοδωροπούλου Φωτεινή, Κουμανάκο Αρμάντο, Ζενέλι Ντοριάν, Ντούβας Λάμπρος και Καντάνης Αθανάσιος.

Οι καθηγητές Πληροφορικής εργάζονται με πάθος στο τομέα της Ρομποτικής, που είναι εκτός Αναλυτικών Προγραμμάτων, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους εμπνέοντας τους μαθητές και δίνοντάς τους ερεθίσματα για τις μελλοντικές τους διεξόδους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *