Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΕκδηλώσειςΣτα «ροζ» το Αγρίνιο το Σάββατο για την πρόληψη του καρκίνου του...

Στα «ροζ» το Αγρίνιο το Σάββατο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού που γιορτάζεται κάθε χρόνο, ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, o Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» διοργανώνουν για 4η  συνεχόμενη χρονιά την δράση “Pink the City” το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Κύριος σκοπός μας είναι η αφύπνιση και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, «βάφοντας» την πόλη του Αγρινίου ροζ, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα της δράσης περιλαμβάνει:

  • Χαιρετισμούς
  • Ποικίλα event
  • Συμβολικό περίπατο

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ