Σταύρος Καμμένος: Η επόμενη μέρα θα μας βρει ξανά στο πλευρό των πολιτών του Αγρινίου

Δήλωση Καμμένου για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Αγρινίου:

“Μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών στον δήμο μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου,  όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που έδωσαν στην προσπάθεια μας, και για το γεγονός ότι μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στο διάλογο που κάναμε με την κοινωνία,  καθ’ όλη την διάρκεια  της προεκλογική περιόδου.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω επίσης τους συνοδοιπόρους μου, τους υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας”,  για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που δώσαμε μαζί,  για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Η επόμενη μέρα, θα μας βρεί ξανά στο πλευρό των πολιτών του Αγρινίου, να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Η ειλικρινής σχέση που χτίσαμε με τους συμπολίτες μας, θέλω να πιστεύω ότι θα παραμένει ζωντανή.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, και εύχομαι καλή επιτυχία στους εκλεγέντες,  στο έργο τους για το καλό του Δήμου Αγρινίου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *